Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.

0

Bucatarie Kruzzel din lemn, 80 x 80 cm, chiuveta, plita, cuptor, accesorii incluse, alb/crem

446,25 lei Save 55,00 lei
391,25 lei (TVA inclus)
 • Livrare prin curier rapid in 24 - 72 ore;
 • Cost transport: 12.5 lei (plata cu cardul), 15 lei (ramburs)
 • Transport GRATUIT la comenzi de minim 250 lei;
 • Garantie 24 luni (6 luni pentru acumulatori);
 • Posibilitate retur in 14 zile lucratoare;
 • Contact: 0786 482 566;
 • Program: luni - vineri: 08:00 - 16:00
Tip produs
Produs nou
Cod produs
5900779934481
Out of stock

Aragaz mare pentru bucătărie din lemn pentru copii Lumina Cod producător 9151

BUCATARIE DIN LEMN KRUZZEL

 • ILUMINARE ȘI SUNETE - bucătăria vine cu o lampă care poate fi așezată sub dulap, în dulap sau în cuptor - alegerea este a ta! Iluminarea îl va face pe copil să se simtă ca într-o bucătărie adevărată , va avea un efect și mai mare atunci când este deja întuneric în cameră, iar lampa îi va permite copilului să pregătească o cină pentru păpuși, urși de pluș sau părinții lor. În plus, butoanele cuptorului emit un sunet caracteristic de „clic” la rotire. Copilul dvs. va fi încântat - bucătăria va permite ore de distracție.
 • ACCESORII GRATUITE PENTRU CAFETUL DE BUCĂTĂRIE - setul include 4 linguri - o oală, o lingură de spaghete, o lingură cu fante și o lingură de paste; oala, tigaia si capacul . Chiuveta din cuptor este detașabilă, copilul / părintele îl poate umple cu apă și poate spăla vasele „murdare” după joacă.
 • LEMN - produsul este fabricat din lemn de înaltă calitate, ceea ce afectează durata de utilizare și siguranța și sănătatea celor mai tineri. Este o propunere atemporală care va încânta fiecare copil mic . Datorită aspectului său clasic, a fost întotdeauna foarte apreciat.
 • WAKES IMAGINATION - această bucătărie din lemn nu numai că oferă distracție, dar dezvoltă imaginația și stimulează gândirea creativă, predă lucrul în echipă și îmbunătățește abilitățile sociale și de integrare; mărește abilitățile manuale și de actorie. Poate deveni o inspirație pentru un copil și poate contribui la succesul unui viitor bucătar.
 • SPECIFICAȚIE - vârstă: 3+; material: lemn; sursa de alimentare a lămpii: 2x AAA; dimensiuni (lățime / înălțime): 80 / 80,5 cm; greutatea setată: 12,7 kg; greutate cu ambalaj: 13,65 kg.

SPECIFICAȚIE

 • vârsta: 3+
 • material: lemn
 • culoare: închis
 • sursa de alimentare a lămpii: 2x AAA
 • dimensiuni (lățime / înălțime): 80 / 80,5 cm
 • greutatea setului: 12,7 kg
 • greutate cu ambalaj: 13,65 kg

INCLUS

 • cuptor
 • Lampă GRATUITĂ
 • o oala GRATUIT
 • tigaie GRATUIT
 • Capac GRATUIT
 • oala libera
 • Lingura GRATUITA pentru spaghete
 • lingură cu fante GRATUIT
 • Pastele cu lamă GRATUIT
  Bucătărie din lemn. Aragaz mare pentru copii. Lumina. Marcă diferită

Copiii sunt curioși în mod natural de lume și le place să-i imite pe ceilalți. Ei învață prin observație și joc. O bucătărie din lemn este un mod fantastic de a petrece timpul într-un mod atractiv pentru copiii cărora le place să se joace acasă și să pregătească mesele. Vă va permite să jucați roluri de la o vârstă fragedă și va juca un rol educațional . Produsul este o idee excelentă pentru a alunga plictiseala, mai ales atunci când este vreme rea afară.

Bucătăria de jucărie din lemn KRUZZEL are un aspect modern la modă, care va fi apreciat de fiecare bucătar adolescent. Are două arzătoare imitate , unde puteți găti mâncăruri delicioase. După ce rotiți butoanele, veți auzi un clic caracteristic. După ce masa este terminată, trebuie să spălați vasele folosind chiuveta.

Gătitul este susținut de o lampă aprinsă , datorită căreia puteți crea mese delicioase chiar și seara târziu. Jucăria are elemente mobile precum o ușă sau butoane, care îi adaugă realism. Este foarte popular în rândul fetelor, dar datorită culorilor universale va fi excelent și pentru băieți.

Aragazul cu cuptor combină distracția cu învățarea. Va fi o jucărie minunată pentru a te juca cu părinții sau colegii. Produsul este realizat din lemn durabil . Materialul utilizat are un efect pozitiv asupra durabilității și duratei de utilizare, precum și asupra siguranței și sănătății celor mai tineri . Produsul va fi perfect pentru uz privat acasă, precum și pentru a fi folosit ca echipament pentru grădinițe , săli de joacă pentru copii sau facilități de îngrijire și educație.

O bucătărie fermecătoare, de jucărie, este un cadou perfect pentru un mic bucătar de multe ori! Va aduce un zâmbet pe multe fețe mici!Soba mare de bucătărie din lemn pentru copii Seria ușoară Bucătărie din lemn Kruzzel KD9151Bucătărie din lemn. Aragaz mare pentru copii. Lumina. Culoarea dominantă este nuanțele de maro și bej

CUPTOR CU MICROUNDE

Deasupra arzătoarelor există un cuptor cu microunde cu imitația unui panou tactil. Cuptorul cu microunde are o fereastră transparentă din plastic, care imită sticla. Nu trebuie să vă faceți griji că va amenința siguranța copilului dumneavoastră.

CUVANTE MOBILE

Aragazul KRUZZEL are o imitație de două arzătoare, iar dedesubt sunt butoane mobile care emit un sunet caracteristic de „rupere”.Soba mare de bucătărie din lemn pentru copii Înălțimea produsului ușor 80,5 cmSoba mare din bucatarie din lemn pentru copii Baterie usoara 2x AAA

- GRATUIT - ACCESORII SUPLIMENTARE

Există 4 mânere deasupra arzătoarelor, pe care copilul poate atârna o oală, o lingură de spaghete, o lingură cu fante și o lingură pentru paste .

Setul include și o oală, tigaie și capac - copilul are ocazia să pregătească mese delicioase pentru păpuși sau părinți.

LAMPĂ

Există o lampă deasupra aragazului, datorită căreia copilul se va putea juca nu numai ziua, ci și seara. Îl putem pune sub un dulap, într-un dulap sau într-un cuptor - alegerea depinde de bucătar!Bucătărie din lemn Soba mare pentru copii Material ușor Lemn Metal Plastic Altele

Chiuvetă detașabilă cu robinet

Lângă arzătoare există o chiuvetă detașabilă cu robinet și 2 robinete pentru apă caldă și rece. Chiuveta detașabilă vă permite să o umpleți cu apă, astfel încât copilul să poată spăla vasele după masă.

CUPTOR

Sub arzătoare există un cuptor deschis cu un mâner convenabil care permite deschiderea convenabilă.Soba mare din bucătărie din lemn pentru copii Light EAN 5900779934542Soba mare de bucătărie din lemn pentru copii Greutate ușoară a produsului cu ambalaj individual 13,65 kg

MAȘINĂ DE SPĂLAT

Lângă cuptor există o mașină de spălat vase deschisă, cu imitația unui panou tactil și imitația unui ceas deasupra acestuia.

Raft deasupra chiuvetei

Deasupra chiuvetei există un raft care îi va permite copilului să pună diverse produse. Pe fundal există o imitație de produse precum caise, gem de agrișă, gem de zmeură, roșii, cafea și prăjituri.

DULAPURI ÎNCHISE PRACTIC

Bucătăria KRUZZEL are dulapuri închise cu clicuri, care asigură închiderea corectă a fiecărui dulap, nu este posibil ca copilul să crape.

FRIGIDER CU LISTA DE CUMPĂRĂTURI

Soba are un dulap deschis cu o tablă pe care un copil poate scrie o listă de cumpărături. O bucată de cretă este suficientă pentru ca copilul să își noteze notele.Bucatarie din lemn. Soba mare pentru copii. Lumina

TELEFON

Lângă frigider există un telefon cu un receptor detașabil. Un copil se poate preface că își cheamă prietenii, părinții, bunicii și îi invită la cina.

DULAP CU IMITAREA DISTRIBUITORULUI DE APĂ

Există un dulap de deschidere cu imitația unui distribuitor de apă sub frigider. Un copil într-un dulap are mult spațiu de depozitare.Aragaz mare pentru bucătărie din lemn pentru copii Lumina lățimii produsului 80 cmBucătărie din lemn. Aragaz mare pentru copii. Ușor. Sex

MÂNER

În partea dreaptă a cuptorului există un suport pentru prosoape, puteți șterge mânerele după spălarea vaselor.